Класация на пелети
2020 - 2021

Класацията за най-добри пелети за 2020 г. се базира изцяло и единствено на алгоритъма съставляващ средна оценка от гласуването на ползвателите на съответните пелети и може да претърпи промяна!

Кои са най-добрите пелети за 2020 - 2021 година.

И такааа… С малко забавяне  искаме да обявим класацията за най-добри пелети за 2020 и 2021 година. Но преди това, бихме искали да дадем малко повече информация, за това как съставихме тази класация и защо пелетите в нея са подредени точно по този начин.

 

Както всичко върви напред и се развива, така се стараем да го правим и ние.

Изминаха почти 2 години от както публикувахме нашата първа класация, но нещата от онзи момент се промениха доста.

Разбира се ние също направихме някои промени, които смятаме за доста важни. Първата и най-важна от тях е начинът по който съставихме класацията за най-добри пелети. Тази година, както смятаме да правим и за напред, поредността се базира изцяло на оценката дадена от самите вас. Смятаме това, не само защото е по-справедливо, но и защото „оценката на експерта“, която имаше тежест в класацията от 2019 доведе до огромни спорове сред производителите на пелети. Няма да крием, че имаше и такива, които ни заплашиха, видимо недоволни от това, което са прочели за пелетите, които произвеждат. Ето защо в алгоритъма за оценка на пелети сме взели под внимание следните фактори:

По този начин, се надяваме, че ще спрем и спекулациите за „фалшиви“ ревюта и мнения от потребители, въпреки все по-усъвършенстваната ни система за засичане на неистински коментари. Или такива, оставени от един и същ потребител.

№1

ПРЕМИУМ 1 Пелети Red Magic на Vesta – Мнения | Цени | Ревю и Коментари

Пелети Red Magic на Vesta – Мнения | Цени | Ревю и Коментари

Пелетите Red Magic на Vesta се произвеждат в модерна фабрика, която се намира близо до София - село Ковачевци. Капацитета на фабриката не е голям - един тон на час. Производството на тези премиум пелети работи изключително и само с обла дървесина, ...
9.7

Red Magic неведнъж са определяни от самите клиенти като най-доброто съотношения цена/качество, което можеш да откриеш на пазара. Точно заради това тази година те се изкачват с едно място нагоре в класацията и заемат челна позиция. Мненията, които можете да срещнете за тях са категорични. Потребители ги препоръчват при запитване за „качествени пелети в Софийска област“. Виждаме снимково доказателство от жена, демонстрира образувала се шлака, при използване на Schneider. Дамата изтъква, че такова нещо никога не й се е случвало, при предишен дълготраен опит в употребата на пелети Red Magic.  

Мнения и ревюта на потребители
в различни социални мрежи:

№2

1 Пелети ZEMEN PELLETS – пелетите от Земен – Ревю | Цени | Мнения и Коментари

Пелети ZEMEN PELLETS – пелетите от Земен – Ревю | Цени | Мнения и Коментари

Цената на пелети ZEMEN е 476.19 лв./тон или 500 лв./ пале (1050 кг). Моля имайте предвид, че в едно пале ZEMEN съдържа 70 чувала и тежи 1050 кг.  За поръчки над 2 тона в района на София и Земен, доставката е безплатна. Изглежда сезон 2021 ще ...
9.4

Zemen pellets са от 100% бял бор и носят името на градчето, в което се произвеждат. Въпреки че са сравнително скоро се наложиха на пазара, вече имат своите привърженици и почитатели. Виждаме положителни отзиви от клиенти, които са пробвали пелети Zemen, съпоставили са ги с други марки и отново са се върнали към употребата им. Калоричност на Zemen се определя като висока, което от своя страна води до спад в разходите при продължително използване. Коректно отношение от страна на търговеца е друг важен фактор, който взимаме предвид, поставяйки Zemen pellets на второ място в класацията „Топ 5 на най-добрите пелети за 2020 г.“

Мнения и ревюта на потребители
в различни социални мрежи:

№3

ПРОМОЦИЯ 1 Букови пелети HotZ – мнения и ревю

Букови пелети HotZ – мнения и ревю

Цената на пелетите до края на месец Май е 550.00 лв./тон или 594.00 лв./пале от 1080 кг. (72 чувала x 15 кг.) Всичко това е съпроводено с комплимент от безплатна доставка в рамките на гр. София за поръчки на 3 тона или повече. Познатата ...
9.3

Още едно ново попълнение в класацията ни тази година са букови пелети Hotz Bear. Потребители, отоплявали се с марката са единодушни: много добро съчетание на широколистна дървесина, което не образува шлака. Просто изсипваш в горелката и гориш, без никакви излишни неприятности. Имат и гаранция, която обезщетява клиента, в случай на незадоволително представяне от страна на пелетите. Други важни критерии, които оценяваме са качество и бързина при доставка, посочени в коментари като отлични.  

Какво казва потребителя:

№4

1 Пелети BES Сатовча – Ревю | Цени | Мнения и Коментари

Пелети BES Сатовча – Ревю | Цени | Мнения и Коментари

АКТУАЛНИ ЦЕНИ Цената на пелети BES е 420 лв. с вкл. ДДС от фабриката, като транспорта до съответния град се заплаща допълнително на база конкретна оферта и организация от страна на производителя. Представяме Ви най-новото попълнение в ...
9.6

BES Сатовча са дървесни пелети от иглолистен материал, произвеждащи се в родопското село Сатовча. Фирмата притежава завиден опит в бранша на дървообработването. Може би заради това успява да произведе и толкова надеждните пелети BES. Хора, които ги употребяват ги характеризират с „изключително добро изгаряне, малко пепел и почти никаква шлака“. Могат да бъдат закупени, както директно от производител, така и чрез дистрибутор в София.

 

Мнения и ревюта на потребители
в различни социални мрежи:

№5

1 Пелети PELLETISSIMO – Мнения, Цени, Ревю и коментари

Пелети PELLETISSIMO – Мнения, Цени, Ревю и коментари

Поискай оферта Пелетисимо пуснаха лятна цена на 600 лв. /тон или 630 лв. за пале от 1050 кг. Пелети с марка PELLETISSIMO се произвеждат във фабрика, която се намира в Брезник (близо до гр. Перник) и за тях е характерно, че това е първият ...
8.7

Съдържанието на Pelletissimo e 80% дървесина от бял бор. Познати са сред аудиторията, като пелетите от град Брезник. Многократно са препоръчвани са като добро съотношение между качество и цената за района на Перник. Стойността, която заплащате за Pelletissimo се определя като разумна, а калоричността като достатъчно задоволителна. Чувалите им са малко обемни от тези на други марки и може да се наложи да отделите повече място за съхранение.    

Мнения и ревюта на потребители
в различни социални мрежи:

Защо румънски пелети Швайгхофер не присъстват в класацията за 2020 и 2021 година?

Тази година решихме да изключим от пелети Швайгхофер (също така познати като Румънски пелети) от класацията, за да посветим тази класация изцяло на пелети, произведени от производители на територията на България. Австрийската марка, с производство в Румъния, Schweighoffer, все още осигурява качество на много високо ниво и със сигурност (ако я бяхме оставили в класацията) щеше да бъде в първите позиции.

 

Какви пелети да изберем - мнения, ревюта и коментари от експерти и реални потребители
Сравни избраните продукти
  • Total (0)
Сравни