Thank you

Твоята заявка е записана!
Ще получиш отговор на посочения Email (Провери папката със СПАМ за всеки случай)

Благодарим за напреваната заявка! Можеш да бъдеш сигурен, че платформата PoToplo.eu е най-сигурният начин да получиш качествени пелети, добра услуга и конкурентна цена. Можеш да бъдеш сигурен, че това не са празни приказки. И причината за това е много проста. Всеки производител или търговец на пелети, който получи твоето запитване през платформата PoToplo.eu ще внимава как те обслужва, какъв точно продукт ти предоставя и не на последно място как извършва цялата услуга. Защото ако не си доволен от качеството, услугата или нещо друго – можеш моментално да го споделиш с хиляди други потребители. По този начин ще постигнем естествен подбор на най-добрите пелети, печки, камини и т.н.

Ако сте производител или доставчик на пелети и/или пелетни инсталации и желаете да направим ревю на Ваште продукти, може да се свържете с нас ТУК

Ако имате възражение относно публикуваната информация на платформата, може да напишете email на hi [at] potoplo.eu, като информацията ще бъде разгледана от администраторите на платформата и ще Ви бъде отговорено в рамките на 30 календарни дни.

Какви пелети да изберем - мнения, ревюта и коментари от експерти и реални потребители
Logo
Сравни избраните продукти
  • Total (0)
Сравни