Контакти

Здравей, ние сме
potoplo.eu

Можеш да се свържеш с нас

на посочените координати:

PoToplo.eu – платформа за сравнение на пелети и пелетни инсталации – цени, ревюта и коментари от реални потребители. Всеки е свободен да използва нашата платформа като инструмент, за да направи сравнение на различни видове продукти и техните характеристики. Целта ни е всички крайни потребители да имат достъп до по-добри и по-качествени продукти. Ако имате предложения за подобряване на платформата, може да ни пишите на [email protected]. Ако сте производител или доставчик на пелети и/или пелетни инсталации и желаете да направим ревю на Ваште продукти, може да се свържете с нас на посочените координати.

Ако сте производител или доставчик на пелети и/или пелетни инсталации и желаете да направим ревю на Ваште продукти, може да се свържете с нас на посочените координати.

Ако имате възражение относно публикуваната информация на платформата, може да напишете email на [email protected], като информацията ще бъде разгледана от администраторите на платформата и ще Ви бъде отговорено в рамките на 30 календарни дни.

Какви пелети да изберем - мнения, ревюта и коментари от експерти и реални потребители
Logo
Сравни избраните продукти
  • Total (0)
Сравни