контакти

Здравей, ние сме PoToplo.eu
Можеш да се свържеш с нас на посочените координати
Контакти

PoToplo.eu – платформа за сравнение на пелети и пелетни инсталации – цени, ревюта и коментари от реални потребители. Всеки е свободен да използва нашата платформа като инструмент, за да направи сравнение на различни видове продукти и техните характеристики. Целта ни е всички крайни потребители да имат достъп до по-добри и по-качествени продукти. Ако имате предложения за подобряване на платформата, може да ни пишите на hi [at] potoplo.eu. Ако сте производител или доставчик на пелети и/или пелетни инсталации и желаете да направим ревю на Ваште продукти, може да се свържете с нас на посочените координати.

Ако сте производител или доставчик на пелети и/или пелетни инсталации и желаете да направим ревю на Ваште продукти, може да се свържете с нас на посочените координати.

Адрес: гр. София, бул. Тотлебен 53-55
Телефон: 0896 823 333

Ако имате възражение относно публикуваната информация на платформата, може да напишете email на hi [at] potoplo.eu, като информацията ще бъде разгледана от администраторите на платформата и ще Ви бъде отговорено в рамките на 30 календарни дни.

Какви пелети да изберем - мнения, ревюта и коментари от експерти и реални потребители
Logo
Сравни избраните продукти
  • Total (0)
Сравни