Партньорска програма

Нашата партньорска програма
Гарантиран канал за повече продажби
Партньори и реклама

Какво е PoToplo.eu?

Интернет платформата PoToplo.eu създава място, на което потребителите могат да намерят качествена и добре подредена продуктова информация и да разгледат офертите на производители и търговци на пелети, пелетни инсталации, съоръжения за отопление като камини, котли, термо помпи и др.

Целта на екипа ни е да развием продукт създаващ навици и предпочитания към използването му в потребителите, така че той да бъде предпочитано място за тях при вземане на решения за покупка на дадена марка пелети и/или инсталация за отопление.

Така платформата се превръща във много важен елемент от продажбената фуния – момента на вземане на решение за покупка.

Регулярно нашият екип подбира, анализира и прави ревюта на продукти на различни производители и/или търговци, които добавя в платформата PoToplo.eu.

Как работим с партньори?

Бизнес моделът, по който работим с партньори  се основава на freemium (Фримиум) модел, характерен с това, че се предлага безплатно използване на основна функционалност в платформата, а за допълнителна екстри, описани по-долу,  се изисква абонамент. Поради характера на сайта и високата надежност на услугите, които искаме да предложим към крайните потребители, всеки продукт се публикува в платформата след одобрение от страна на редакторите на платформата.

Цена на продукта

Цената е един от най-важните елементи в маркетинговия микс. Тя може да бъде решаващ фактор при избора на доставчик или продукт от страна на потребителя. Тази опция е приложима за всичките пакети.

Линк към сайта на търговеца

Поставянето на линк/бутон, който води директно към сайта на търговеца, позволява да получите много качествен трафик. Това са хора, които най-вероятно са взели решение да купят конкретния продукт или продукт в същата категория.

Контактите на търговеца се поставят в описанието на съответния продукт. Това могат да бъдат адрес, телефон, както и интерактивна карта на Google maps. По този начин потребителите получават още по-лесен начин за връзка с Вас, Вашият магазин или търговец.

Продуктов бадж

Стикерът/Бадджът се поставя в горният ляв ъгъл на промотираният продукт. По този начин, Вашият продукт се откроява от всички останали. Крайният ефект е по-висока посещаемост и по-високи продажби. Опцията е приложима за пакети – сребърен и златен

Горещ продукт

Когато даден продукт стане популярен, системата автоматично го категоризира като горещ. При пакетите златен и сребърен всеки продукт, който бъде качен в платформата ще бъде автоматично обозначен като горещ. Това води до 30% по-висока посещаемост.

Допълнителен бутонДопълнителния бутон се добавя в средата или края на описанието на промотирания продукт. По този начин даваме по-бърз и лесен начин за достигането на потребителите до крайната цел – вашият магазин, телефон или адрес.

Позиционирането на продукт на първа страница означава до 30 пъти по-висока посещаемост на конкретния промотиран продукт. Тази опция е възможна при закупуването на златен пакет.

Включването на продукт в класация е един от най-мощните инструменти, които платформата PoToplo.eu позволява. Това от една страна дава възможност на потребилите да видят кои са водещите продукти в съответната категория. От друга страна е много силен мотиватор за покупка на съответния продукт.

За да поставим продукт в ТОП класация, то той трябва да отговаря на едно от следните условия:

  • Да бъде действително популярен продукт, с висока оценка (над 8)
  • Да бъде обявен като промотиран продукт по ясно дефиниран начин в съответната класация

Продуктовите битки са много силен инструмент в който плюсовете на даден продукт могат да изпъкнат. Това е директен двубой между два конкурентни продукта в който се сравняват всички характеристики, прави се описание на плюсове и минуси, както и препоръки защо дадения продукт е по-подходящ от своя конкурент.

Популярен продукт

 

Присъствието в страничната лента на сайта (Когато това е приложимо) дава по-голяма видимост на промотирания продукт и съответно по-голям трафик.

Какво предлагаме на нашите партньори?

  • Ревюта на различни продукти в сферата на екологичните горива, възобновяемите енергийни източници и опазването на околната среда
  • Продуктови битки и директни сравнения между два и повече конкурентни продукта
  • Достъп до голям брой потенциални клиенти в момента на вземане на решение за покупка
  • Оптимизиране на маркетинговите разходи

Как да публикувате продукта си в PoToplo.eu?

Свържете се с нас.

Какви пелети да изберем - мнения, ревюта и коментари от експерти и реални потребители
Logo
Сравни избраните продукти
  • Total (0)
Сравни